كلية التمريض

03/03/2020

تحقيق خطوات فعلية فيهم في 2020 وهما -How To Build your Brand! - Nursing Now Campaign لكل اللي يعرف ايه هي ال Nursing now ايه ال programs بتاعتها وايه موقع مصر من الاعراب ف ال Nursing Now ، واللي كمان ميعرفش ايه هي ! هيكون معانا سفير التمريض : م/ صلاح محمد صلاح في 2Talks عن Nursing Now , and How To Build your Brand المؤتمر الطلابي الدولي الثاني لكلية التمريض جامعة المنوفية بعنوان: الاستدامة والابداع لدي طلاب التمريض لتحقق رؤية ٢٠٣٠ تحت رعاية : ا.د/ عادل مبارك ( رئيس الجامعة ) ا.د/ نانسي أسعد ( نائب رئيس الجامعة لشئون التعليم والطلاب ) ا.د/ايناس قاسم (عميد كلية التمريض ) ا.د/ نرمين عيد ( وكيل كلية التمريض لشئون التعليم والطلاب)