تم تحديد معاد التقديمات لكليه التربيه النوعيه جامعه المنوفيه للعام الجامعى ٢٠٢١/٢٠٢٢ .

المركز الاعلامي

25/09/2021

بص انا هقولك الأوراق المطلوبه  علشان تعمل حسابك وتجهزها.💛💛
⁦1️⃣⁩ صورة بطاقة الترشيح .
⁦2️⃣⁩ اصل شهادة الثانوية العامة + صورة منها .
⁦3️⃣⁩ اصل شهادة الميلاد + صورة منها .
⁦4️⃣⁩ صورة البطاقة الشخصية
⁦
⁦5️⃣⁩ عدد ٦ صور حديثة مقاس ٤ في ٦ .
⁦6️⃣⁩ استمارة ٢ جند [ للذكور فقط ] .
⁦7️⃣⁩ المصاريف
⏪وهقولك التالى 👇
١_ حاول تخلى تقديمك للكليه فى نفس يوم الكشف الطبى علشان تخلص مره واحده
٢_ وانت/ي قاعد بتكتب بياناتك لازم تكون متاكد ان كل حاجه مكتوبه صح و هيكون فى حد من الإتحاد والأسر والجواله بيساعدك خطوه بخطوه.
٦_ اسال عن اى حاجه عاوزها بحيث تكون خارج وانت مرتاح لقرارك ومتخليش حد ياثر عليك هما هينصحوك مش اكتر.
٧_ اتاكد ان صورك الشخصيه مكتوب عليها اسمك بالكامل من ورا وخلى معاك كذا صوره من اى ورقه مطلوبه منك .
٩_ اهم حاجه شهاده الثانويه العامه الاصليه .
١٠_ اهتم بصحتك وحافظ على الاجرائات الاحترازية والبس كمامه وخلى معاك معقم علشان تبقى فى السليم.
١١_ خلى معاك فلوس زياده علشان متقفش على حاجه ويكون معاك فيزا مش لازم بتاعتك بس يكون عليها فلوس كفايه ومتفعله.
١٢_ اهم اهم اهم حاجه لو فى دفع عن طريق الفورى اول ما تدفع والراجل يطلعلك الفاتوره صورها صورها مطبوعه وصورها بتليفونك علشان تضمن حققك لان ورقه الفورى الكلام إلى عليها بيروح.
١٣_ هتلاقي  أعضاء أسره طلاب من أجل مصر فى الكليه موجودين علشان يساعدوك بدون مقابل اتعامل معاهم باحترام تقديرا لتعبهم.
‼‼اخيرا وليس اخرا مبروك عليك نوعيه يا وحش 😂😂 عاوزينك تنشف كده وتعيش اللحظه مهما كانت .
واحنا مستنيكم يامعلمين أجيال المستقبل وهنحاول نرفه عنكم شويه كده على قد ما نقدر😂